IVP Coatings, jurylid Decoratie Awards 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Elk jaar wordt de fascinerende wereld van decoratie gevierd tijdens PMG’s prestigieuze Decoratie Awards.

De editie 2023, die plaatsvond op 7 december in de luxueuze zaal De Montil in Afligem, was een uitstalraam voor Belgisch talent. De avond werd gekenmerkt door momenten van erkenning en prijsuitreiking, waarbij opmerkelijke creaties in acht verschillende categorieën in de kijker werden gezet. Een jury van vijf leden met verschillendeachtergronden en activiteiten speelde een cruciale rol bij het toekennen van de prijzen aan de meest opmerkelijke prestaties.

Naast de wedstrijd creëerde dit evenement een gezellige ruimte voor uitwisselingen tussen gepassioneerde ondernemers. Gestructureerd in drie fasen, begon de avond met een warm welkom, gevolgd door een oogverblindende presentatie en de prijsuitreiking, en werd afgesloten met een walking dinner om interactie aan te moedigen. Het was de perfecte gelegenheid om in de toekomst van decoratie te duiken, waarbij elk gesprek een venster werd op de innovaties en trends.

Dit jaarlijkse evenement belichtte ook de diverse projecten van Belgische ondernemers, hoewel Vlaanderen beter vertegenwoordigd was dan Wallonië. Een schrijnende vaststelling was de geringe aanwezigheid van vrouwen in dit domein, maar de wedstrijd nam het initiatief om de aanwezige vrouwen en hun uitzonderlijke bijdrage in de kijker te zetten.

Lees meer over de winnaars en hun prestaties hier.

We delen graag onze passie voor het ontdekken van het interieur van morgen met jou.

Picture by PMG