IVP ontwikkelt flyer en affiche over de verplichte opleiding voor gebruikers van Diisocyanaten

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vanaf 24/08/2023 zijn alle industriële en professionele gebruikers van diisocyanaten verplicht om een opleiding te volgen en gecertificeerd te zijn.

Om haar leden te ondersteunen, heeft IVP Coatings een handige flyer en affiche ontwikkeld. Leden van IVP kunnen deze documenten downloaden via het extranet.

Deze flyer en affiche bevatten duidelijke en beknopte informatie over de verplichte opleiding voor het veilig gebruik van diisocyanaten. Ze zijn ontworpen om de leden van IVP in staat te stellen hun klanten te informeren over de verplichte opleiding.

De flyer en affiche kunnen worden opgehangen in het winkelpunt of kunnen meegegeven worden aan klanten. Beide items zijn voorzien van een handige QR-code, waarmee zowel de medewerkers als klanten toegang hebben tot de website van Isopa. Daar vinden ze meer informatie over de verschillende modules en verdere ondersteuning.

Daarnaast heeft IVP ook een waardevolle bijdrage geleverd aan een veiligheidsfiche die beschikbaar wordt gesteld aan de leden van Constructiv. Deze fiche biedt gedetailleerdere informatie en kan hier worden geraadpleegd.

Tevens sensibiliseert IVP haar leden om ook hun eigen werknemers die met diisocyanaten in contact komen tijdig op te leiden.

Mocht u nog vragen hebben over de verplichte opleiding, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze expert, Sohely Sikdar, via ssikdar@ivp-coatings.be.