Lieven Seys verkozen tot voorzitter van IVP Coatings

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lieven Seys is gestart als nieuwe voorzitter van IVP Coatings, de Belgische industriefederatie van de verven, lakken, vernissen, inkten en gevelisolatiesystemen. Hij volgt Hugo Myncke op, die na drie jaar voorzitterschap de fakkel doorgeeft aan zijn ondervoorzitter. Lieven Seys is marketingverantwoordelijke bij Sigma Coatings (PPG coatings) en is al zijn hele loopbaan actief in de sector.

De impact van de hoge grondstof- en energieprijzen binnen de perken houden, een antwoord bieden op de ambitieuze doelstellingen van de Europese Green Deal, en meer mensen – jong en oud – warm maken voor een carrière als schilder.

Dat zijn voor Lieven Seys de belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren als nieuwe voorzitter van IVP Coatings. Hij bouwt daarmee verder op de prioriteiten die hij gedurende drie jaar als ondervoorzitter van de industriefederatie heeft gelegd.

Lieven Seys, voorzitter IVP Coatings: “Ik ben vereerd om in de voetsporen van Hugo Myncke als voorzitter van IVP Coatings te mogen treden. De voorbije drie jaar hebben we nieuwe accenten voor de industriefederatie gelegd. Het is op dat elan dat ik wil voortborduren. Want van kmo tot internationale speler: de coatingindustrie in België behoort tot de wereldtop. Ik ben ervan overtuigd dat we met het team van IVP Coatings, samen met onze sectorbedrijven, dat imago de komende verder kunnen versterken en meer jongeren aanspreken voor een boeiende carrière in de sector.”

Nele Plas, directeur IVP Coatings: “Met Lieven Seys kan IVP Coatings rekenen op iemand met heel wat ervaring in de sector. Ik kijk ernaar uit om de weg van vernieuwing die we tijdens het voorzitterschap van Hugo Myncke hebben ingezet, verder te bewandelen. Samen hebben we het genoegen om dit najaar het 75-jarig bestaan van onze industriefederatie te vieren. Het is niet alleen de gelegenheid om onze rijke geschiedenis te eren, maar vooral ook hét moment om de toekomst van de coatingindustrie in België mee vorm te geven.”